TENDINȚE ȘI EVOLUȚII ÎN EDUCAȚIE ȘI PEDAGOGIE ÎN PREZENT

TENDINȚE ȘI EVOLUȚII ÎN EDUCAȚIE ȘI PEDAGOGIE ÎN PREZENT

 

Editor de serie

Marta Gana, Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad

 

Descrierea seriei

Seria de volume ,,Tendințe și Evoluții în Educație și Pedagogie în Prezent” se axează pe explorarea profundă și cuprinzătoare a aspectelor fundamentale din domeniul educației contemporane. Fiecare volum, fie monografie sau colecție editată, reprezintă o contribuție substanțială la înțelegerea și analiza detaliată a proceselor educaționale complexe. Această serie acoperă subiecte variate, de la metode inovatoare de predare și strategii de învățare, la implicarea și impactul tehnologiei în mediul educațional.

Prin studiile sale, seria aduce în atenție dezbateri academice de ultimă oră, relevante pentru transformările și provocările actuale din domeniul educației. Aceste volume oferă o perspectivă amplă asupra evoluției sistemelor educaționale, evidențiind inovațiile și provocările care modelează și transformă peisajul educațional contemporan.

Direcționată către profesori, cercetători și practicieni din domeniul educației, această serie se constituie ca o sursă esențială de informații și dezbateri pentru cei interesați de evoluția și progresul învățământului contemporan.

 

Propuneri de carte

Așteptăm cu interes propunerile de volume editate, volume monografice sau volume tip proceedings. Seria încurajează propunerile de carte de la cercetători early-career.

Pentru propuneri de cărți, vă rugăm să îl contactați pe editorul de serie la gana_marta@yahoo.com și pe Teodora Artimon la adresa de email artimon.teodora@uvvg.ro.